• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Segítséget szeretnék kérni! 1,5 éve próbálkozunk a férjemmel, hogy kisbabánk legyen. Szűk éve átfújták a petevezetékeimet, (az egyik kicsit el volt záródva ) rá nem sokkal teherbe estem! Sajnos 10 hetesen meg kellett szakítani, nem fejlődött. Ennek fél éve, és azóta semmi! 3 hónapja rendszeresen vezetem a hőmérsékletemet, látom, mikor van peteérés. A múlt havi ciklusom, olyan volt mint ahogy gondolom lennie kell: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/df70ea466a62f55dfdf963a7ae3327d2_100929_101028_1290384000_.png ( Peteérés volt, szépen emelkedett a hő is, és mégsem sikerült) Ennek a hónapnak igaz még nincs vége, mégsem tetszik amit látok! Orvosnál is voltam, mondta, akkor kell együtt lennünk, reggel le is ment a hő.. na de mi történt 16-án illetve miért csökken? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/df70ea466a62f55dfdf963a7ae3327d2_101029_101122_1290384000_.png Nem tudom mit tegyek, meddig várjak, mikor keressek meg orvost? Már kértem az orvost, hogy csináljunk hormonvizsgálatot, mert lehet ott van vm probléma, de eltereli a szót, nem hajlandó. Lehet már rég kisbabám lehetne... Nem eröltetem ezt a baba témát, de kicsit most már bánt, illetve kezdünk türelmetlenek lenni, ami talán érthető. A férjem is volt orvosnál, nála is minden a legnagyobb rendben! Kérem lássanak el jó tanáccsal!!! Előre is köszönöm!

        Dr. Fekete István válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        A legjobb tanácsom az, hogy a problémával a témában jártas kollégát keressen fel. Nem minden nőgyógyász tájékozott a kérdésben, sőt.... Keresse fel a területileg elérhető meddőségi szakrendelést vagy nézzen szét a neten "meddőség", infertilitás keresőszavakkal.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. november 22., 17:29; Megválaszolva: 2010. november 24., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: