• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno. Arra lennek meg kivancsi, hogyan kell a parterem kezelni, a gyogyszer amit felirt - Gynoflour - veny nelkul kaphato? Van e valamilyen tapasztalata a Probiosan nevo szerrel kapcsolatban? Koszonettel: Kriszti Ui: az alabbiakban bemasoltam az elozmenyeket. 2010-11-19 10:27 Kedves Kérdező! Rendszerünk anonim, kérem, az előzményt is küldje el a doktornőnek. 2010-11-21 15:32 ELOZMENY Tisztelt Doktor Ur, Doktorno. Azzal a problemaval fordulnek Onhoz, hogy mar hosszu honapok ota kuzdok ugyanazon tunetekkel latszolag sikertelenul. Tobbszor jartam orvosnal, a panaszok a kovetkezok. Allandolagos a feher folyasom,, olykor suru olykor tejes, feher szinu, szuros szagu. Idokozonkent (havonta-kethavonta) elojon irritalo, viszketo erzes, kulso piros gyulladas a szemeremajakon. Minden alkalommal amikor nogyogyaszhoz megyek kenetet vesznek, es candidat allapitanak meg. A legutobbi alkalommal mar nem volt gombas fertozes, a doktorur azt montda gomba sporat talalt. Minden alkalommal felirnak huvelykupot es kremet, a tunet egy honapra elmulik majd ismet elojon. Gondolkoztam mar azon is , hogy talan fogamzasgatlot kene valtanom, kb 10 eve novinettet hasznalok. Kezdek egyre inkabb aggodni, hogy ki lehet e gyogyulni ebbol, mert igen kellemetlen szamomra, masresz igen zavaro a partnerkapcsolatomban. A parom eddig nem jelezte, hogy barmi tunete lenne, de en frusztralt vagyok, hiszen ez szamara is igen kellemetlen lehet, hacsak a folyasra vagy a szagokra gondolok. Kerem segitsen mit tegyek. Fontos elmondanom hogy nem egy orvosnal jartam, es ugy tunik senki edig nem figyelt oda a reszletekre, avagy arra, hogy a felirt szerek nem hasznalnak, maximum rovid ideig tunetmentesse tesznek. \koszonettel: Kriszti A partnert is kezelni kell, mert az első szexuális együttlét során újrafertőződik. Ill. a megelőzésre kell koncentrálnia Gynoflour nevű hüvelytablettát használjon menses után, ill. hetente pl. Vitagyn C hüvelykrémet, a partner kezelése nagyon fontos, meg ha nincsenek is tünetei.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a candida témában

        Kedves Kérdező! A Gynoflor vény nélkül kapható, ezt önnek kell majd használni. A nőgyógyász tud majd partnerének is kezelést javasolni, menjen el, és amikor önnek felírják a következő gombaellenes kezelést, akkor kérje meg az orvost, hogy partnerének is írjon.A Probiosant szedheti, hogy a bélflóra egyensúlya is helyreálljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 22., 10:41; Megválaszolva: 2010. november 23., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: