• 46 évesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem!: 46 éves vagyok;-már 2 éve nem volt menstruációm.A nőgyógyászom szerint szerencsésen és viszonylag hamar átestem a klimax időszakon! Most viszont 2 év után a melleim 2-3szorosára duzzadtak (és mint azelőtti menstruációs fájdalmakkal járóan!);-és mint azelőtt ismét 'normálisnak' mondható menstruáció következett be! Szeretném kérdezni: -hogy ez mennyire természetes jelenség? -fogamzásgátlót már kb. 8 éve nem szedek, -ezentúl ismét fogamzóképes lehetek?;-ilyenkor normális a peteérés? -kialakulóban van egy komolynak ígérkező párkapcsolat;-mit tegyek védekezés szempontjából? -csak pajzsmirigy alul termelésre szedek L-Thiroxin tablettát - a terhesség vállalásának ebben a korban milyen veszélyei;-milyen hátrányaival kell számolni /két felnőtt gyerekem van;-az első császárral<;a második szülés normálisan zajlott le!0 Egy kicsit váratlanul ért ez a dolog!Bár még nem vagyok terhes,de az élettársam szeretne babát!Ezért is kérdezem az erre utaló kérdéseket,és nagyon várom a válaszát!! Köszönettel és Tisztelettel: Ildi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Az újonnan jelentkező méhvérzés okát tisztázni kell, nőgyógyászati vizsgálat mindenképp indokolt. Ennek eredményét ismerve lehet további kérdéseire válaszolni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 20., 13:33; Megválaszolva: 2010. november 22., 14:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: