• Esemény utáni tabletta után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Együttlét elején talán előváladék került be a hüvelyembe. Egy nappal utána esemény utáni tablettát vettem be. ez két hete történt és még nem jött meg a mensesem (holott az orvos azt mondta 2 héten belül meg kellene jönni). Kérdésem, hogy milyen okok miatt nem jöhet meg? Tudom hogy a gyógyszer 99%-ban véd a terhesség kialakulása ellen, ezért ha negatíva teszt eredménye, akkor mi miatt nem jött meg még? A választ előre köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a esemény utáni tabletta témában

        Tisztelt Kérdező! Az esemény utáni tabletta közel sem véd 99%-ban a terhesség ellen (az a normál fogamzásgátló, de Ön nem azt vett be). Nem biztos, hogy azért nem jött meg a vérzés az esemény utáni tablettát követően, mert terhes, de ezt sem lehet kizárni, így a terhességi teszt adhat majd bizonyosságot, az esetleges megtermékenyülés után 3-4 héttel elvégezve. A korábban végzett teszt negativitása még semmit nem jelent. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. november 19., 16:39; Megválaszolva: 2010. november 30., 18:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: