• Daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Az lenne a kérdésem hogy,anyukámnak kivették 40 évesen a méhét.És örökölhető e.Nálam miomát találtak ami elvileg felszívódott.De viszont félek hogy nem lehet gyerekem.Pedig a párommal már szeretnénk.A másik kérdésem az lenne még mindég pattanásos a bőrőm a nyakam körül ez utalhat gyulladásra?Nagyon köszönöm.Mariann

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Mi miatt vették ki az anyukája méhét? Ezt nem írta meg, pedig ez alapján lehetne válaszolni a kérdésre teljes pontossággal. A pattanások utalhatnak hormonális problémára, gócfertőzésre, bőrgyógyász tud segítséget nyújtani a kivizsgálásrban.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 18., 22:31; Megválaszolva: 2010. november 21., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: