• Változó kor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 47 éves vagyok. Áprilisban már rendszertelen menstruáció miatt méhkaparást végeztek el, melynek eredménye szerencsére negatív lett. Most ismét ilyen problémával küzdök, 1 héttel előbb jött meg, és mikor már el kellett volna múlnia 6 nap után, barna folyásom volt, majd pár nap folyás után ismét görcsölök, és újból rendes vérzésnek megfelelő mennyiségű vérzésem van. Azt szeretném kérdezni, hogy forduljak orvoshoz, aki ismételten a méhkaparásra fog elküldeni, vagy várjak vele, hátha anélkül is rendeződik.

        Dr. Deli Tamás válasza a témában

        Tisztelt Kérdező! Forduljon orvoshoz, ne várjon. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. november 17., 15:01; Megválaszolva: 2010. november 29., 23:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: