• Provera

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 3 hónapja nem jött meg a menstruációm (nyáron vettem be 72 órás tabletátt, utána megjött kétszer, augusztus óta meg semmi). Elmentem orvoshoz, aki csinált hüvely ultrahangot, és PCO-t állapított meg (két éve volt ugyanilyen). Azt mondta, 5 napig szedjek 2x10 mg Proverát, amit be is szedtem ,az utolsót múl hétfőn. Azóta nem jelentkezett a megvonásos vérzés. Mi történhetett? Eléggé meg vagyok ijedve. válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Fekete István válasza a pco témában

        Kedves Hölgyem A PCO-ból nem lehet "kigyógyulni".Ha Önnek az volt, akkor most is az van. A tüneteit lehet enyhíteni, a vérzészavart lehet kezelni, de a problémából soha nem lehet kigyógyulni. A Provera szedésének egy teljesen új változatát ismertem meg az Ön elmondásából. Azt gondolom valamit bizonyára félreértett. Javaslom, hogy ismételten keressen fel egy szakembert.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. november 16., 22:27; Megválaszolva: 2010. november 20., 18:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: