• Túl nagy pénisz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Párommal fél éve vagyunk együtt. Mindketten szexuálisan tapasztaltak vagyunk, de nekem a szex szinte mindig fájdalmas annak ellenére, hogy bőségesen nedvesedek és nagyon ki is tágulok közben. Amíg félkemény állapotban van bennem, minden tökéletes, de ha elkezd a normál méretére nőni (ami kb. 20 cm-es hossz, 6 cm-es átmérővel) és erőteljesebben mozogni, egy idő után feszítő, égető fájdalmat érzek a hüvelybemenetemnél, a belső szerveimet is szinte mintha szétnyomná, és ha mozog bennem, kívülről a hasamnál is látszik (!). Nőgyógyásznál voltam, gombát állapított meg, de azóta mindkettőnket kikezeltek, és a helyzet nem javult. A páromtól nem várhatom el, hogy mindig visszafogja magát, ha velem van, egyébként szerinte „nem vagyok eléggé bejáratva” (tény, hogy nagyon filigrán vagyok). Kérdésem, hogy lehet, hogy túl nagy nekem a mérete? Mindenhol azt olvastam, hogy ilyesmi nem létezik, de a mi esetünkben nem tudok már másra gondolni… Továbbá, okozhat belső sérüléseket, ha jobban elengedi magát (kicsit ijesztő, hogy kívülről is látszik a mozgása…)? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Fekete István válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Hölgyem Az Ön által vázolt probléma több mint szokatlan. Az a javaslatom, hogy ha nem találja örömét az együttlétben ezt közölje a párjával.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. november 15., 16:09; Megválaszolva: 2010. november 20., 18:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: