• Csípő érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő! Mi oka lehet annak ,hogy szexuális együttlétkor a hüvelyem csíp és párom nemi szervét is csípi a hüvely váladékom.Ezt sanjos orvosomnak nem mertem elmondani,csak kértem egy hüvelyváladék vizsgálatot ami minden betegséget vizsgál,nem találtak semmit. Lehetséges ,hogy csak símán túl savas vagyok?Van erre valami kúp vagy hasonló?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvely témában

        Kedves Hölgyem! Egy hüvelyflórát helyreállító készítményt javaslok, a Gynoflort, remélhetőleg ez megoldja a panaszait.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 07., 15:33; Megválaszolva: 2010. november 09., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: