• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Eddig Yasminelle fogamzásgátlót szedtem, de most áttértem a Symicia nevű gyógyszerre. Állítólag ugyan olyan hatóanyag tartalmú, mint az előző. Viszont ekkor jelentkeztek a problémáim. Az első levél bevétele után a szokásos időben (szinte percre pontosan) jelentkezett a havi mensesem. Néha elő szokott fordulni, hogy barnás folyás előzi meg..ez így volt szinte mindig, még a gyógyszer mentes időszakban is. De most egész idő alatt csak ez volt, barnás színű folyás. Ráadásul minimális jellegű (az tény, hogy csökkent a gyógyszer hatására a vérzés mennyiségem, de ennyire még soha sem). Az lenne a kérdésem most mi tévő legyek. Szedjek be még egy csomaggal és reméljem, elmúlik? Menjek azonnal orvoshoz? Sőt olvastam olyat is, hogy terhes lehetek, azért jelentkezett ez a tünet. Bár nem értem, hogyan ha lelkiismeretesen bevettem minden gyógyszer szemet. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar, fogamzásgátló témában

        Tisztelt Kérdező! Szedje a következő levelet is, ha a vézés nem jelentkezik rendesen, végezzen terhességi tesztet és forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. november 05., 19:59; Megválaszolva: 2010. november 08., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: