• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 20 évesen agyalapi mirigy daganatom volt, (acth termelő) amit sikeresen megműtöttek, majd a gyógyszeres kezelést követően műtét után fél évvel teljesen helyes értékek mellett elhagytam. Most kisbabát tervezünk a párommal és kétségbe vagyok esve, a hormoneredményeim miatt, még nem próbálkoztunk "babát-készíteni" előtte gondoltam kivizsgáltatom magam. Minden eredményem jó , csak 3 nem jó amelyekem a ciklus 4. napján néztek az eredményeim a következők: FSH 11.7 pedig 9 ig jó, a prolactin 611. pedig 530 ig jó, Progeszteron 2,21. pedig 3-tól jó. ÍÖn szerint mi okozhatja az emelkedett hormon szintet és a progeszteronom miért nem jó? Mennyi az esélya, hogy teherbe tudok esni? A menzeszem majdnem mindíg pontosan van, néha 2-3 napot késik , ezzel nem nagyon van gondom. A legfontosabb, hogy milyen esélyeim vannak, hogy anya lehessek?Válaszát naogy nagyon várva köszönöm: Tisztelettel:Era

        Dr. Fekete István válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves hölgyem A Ön által feltett kérdésk megválaszolhatatlanok.Százalékos becslésre adtok nincsenek. A hormonerdményei és a tervezett terhesség miatt mindenképpen javasolt nőgyógyász endokrinológus felkeresése. Az Ön specialis helyzetében a személyi kötődés, valamint a leleteinek rendszes ellenőrzése elengedhetetlenül fontos.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. november 03., 08:50; Megválaszolva: 2010. november 10., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: