• Hormonzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos! 31 éves nő vagyok. A problémám, hogy pár hónapig kimaradt a menstruációm. Persze elmentem nőgyógyászhoz aki különféle vizsgálatokkal kizárta hogy nem nőgyógyászati betegségről van szó hanem hormonzavarról. Norcolutra viszont megjött a menszesz. A hormonvizsgálatnál kierült hogy magas a tesztoszteron (21,55), és a DHEA , viszont a SHBG alacsonyabb. A nőgyógyász endokrinológus felkeresését javasolta. Az lenne a kérdésem, hogy ez a hormonzavar mitől lehet és hogy mennyire kell komolyan venni, mert endokrinológushoz nem egyszerű bejutni. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Fekete István válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Az Ön által jelzett Testosteron szint igen magas.Nem helyettesíthető egy szakorvosi-endokrinoógiai izsgálat.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. október 29., 16:40; Megválaszolva: 2010. november 10., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: