• Méhnyakszáji fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor, Doktornő, a legutobbi periodusomnál , tampon felrakásnál nem tudtam egy bizonyos szintél tovább felhelyezni a tampont, az eddigiekhez képest. Ezért saját magam megvizsgálva, érzetem az ujjammal egy gömöt, gondolom a méhszájat, amit eddig sokkal fentebb tapintottam. Ez a göm féleség (gondolom a méhnyakszáj) mintha meglenne nagyobbodva, és ha bizonyos pozicioban érintkezek a partneremmel sexuális úton tompa fájást is érzek. Jelenleg külföldön vagyok, és kicsit megvagyok ijedve, hogy nincs e valami komolyabb bajom. Mitől lehetséges ez az egész? Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a méhszáj témában

        Kedves Hölgyem! Problémája olyan jellegű, hogy csak vizsgálat után lehetne pontos választ adni,a nélkül sajnos csak találgatni lehetne. Mindenképp javaslok önnek egy nőgyógyászati vizsgálatot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 29., 16:24; Megválaszolva: 2010. november 02., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: