• Feleslegesen aggódom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy egy hét múlva fog megjönni a menzeszem, utoljára 2 hete tettem fel tampont. Kb. 3 napja szúr a petefészkem környéke, és olyan feszítő érzésem van odalent. A folyásom normális, színtelen, vagy fehér, nincs szaga. Attól tartok, hogy esetleg fent maradt a tampon, de én mindíg ki szoktam venni, ennek ellenére félek,hogy esetleg emiatt lehet.Fog. gátló tablettát szedek, terhes nem lehetek. 2 hét után milyen tüneteket okozna egy fent maradt tampon?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati vizsgálat témában

        Fertőzést okozhat, mindenképp szükséges egy nőgyógyászati vizsgálat annak eldöntésére, hogy van-e a hüvelyben tampon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 25., 08:44; Megválaszolva: 2010. október 25., 17:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: