• Nőgyógyászati gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már régóta szeretnénk gyermeket a férjemmel, eddig sikertelenül. Májusban nagyon boldogok voltunk, mert teherbe estem. Majd júliusban kiderült, hogy elhalt a terhességem, kórházba kellett mennem műszeres befejezésre. A terhesség elhalásával egyidejűleg találtak egy cisztát a bal petefészkemben, de azt nem piszkálták, hátha kipukkan. A műszeres befejezés július 5-én volt, az utolsó menzeszem meg májusban. Azóta nem menstruálok, az orvosom szerint a ciszta okozza. Kb 3 hete voltam egy speciális ultrahangon, hogy megnézzék a cisztám áramlását, mert műtétet javasolt az orvosom, mivel a ciszta mérete addiga már 44x66 mm volt. De az ultrahangon a szonográfus nem talált semmit. Azóta nem volt még menzeszem, de a férjemmel nem védekeztünk. Csináltam egy terhességi tesztet, lett egy halvány csík. Mennyi az esély rá, hogy teherbe estem ilyen körülmények között? S ha nem, akkor a menzeszem ilyen hosszú idő után várható, hogy magától megjön vagy mindenképpen kell valami gyógyszer? Köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező!Csak akkor eshet teherbe,ha van peteérése,ez ultrahanggal kimutatható.Nem jó,ha nem menstruál,gyógyszerrel meg lehet hozni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. október 24., 14:18; Megválaszolva: 2010. október 25., 16:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: