• Miért nem jött meg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! A következőre szeretnék választ kapni.4 évig dianne 35 fogamzásgátlót szedtem,majd az orvosom dianillet írt fel,amit már június óta szedek.Múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie a menszeszemnek,de nem jött meg(előtte mindig pontosan megjött)nem tudom nem-e az új gyógyszertől ,mivel mióta ezt szedem mindig egyre kevesebb volt a vérzésem és csak 2-3 napig tartott,múlt hónapban már annyira kevés volt,hogy szinte semmi,elég volt egy tisztasági betét,de még az sem lett tele,sőt...A történethez hozzá tartozik,hogy amikor múlt héten hétfőn meg kellett volna jönnie,reggel a wc papíron láttam valami halvány pirosságot,akkor azt gondoltam minden oké,majd beindul,mert máskor is így kezdődött,de azon a halvány pirosságon kívül azóta sincs semmi és nem is volt,viszon a melleim előtte napokban feszültek ahogy szoktak és hétfő után meg már nem.Szóval Ön szerint Doktor Úr ez lehetett a havim,csak ennyi?Vajon a gyógyszer miatt nem jött meg rendesen,mit gondol a leírtak alapján?Lehet,hogy terhes vagyok?Holnap reggel csinálok azért egy tesztet,de nem tudom mennyire hihetek neki,mivel már hallottam pár embertől,hogy negatív teszt mellett mégis kiderült,hogy terhes. Várom mielőbbi válaszát! Köszönettel:timoo(23 éves)

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Kedves Timoo! A terhességi tesztet mindenképpen csinálja meg, mert a leírtak alapján könnyen lehet, hogy terhes. Ha negatív és kb. 1 hét múlva is, valószínűleg nem terhes. Mindenesetre akkor is forduljon nőgyógyászhoz a vérzészavar kivizsgálására. A lehetséges okok még: az új fogamzásgátló, petefészekciszta, hormonális eltérés stb. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. október 19., 10:30; Megválaszolva: 2010. október 20., 23:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: