• Nőgyógyászati kérdés, menzesz előtti tünetek 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm a válaszát Tisztelt Doktor Úr! A premens tüneteim évek óta megvannak, kivéve ez a rózsaszínes hüvelyváladék közvetlenül, pár órával, esetleg egy nappal az igazi, piros menzesz előtt. Ezt kivizsgáltassam? És most mással folytatnám. Ma voltam hüvelyi uh-n, mert a jobb petefészkemben volt egy 15mm-es echoszegény képlet 3hete. Ma, ciklusom 6.napján ismét megnéztük, hátha eltűnt. De nem, sőt nőtt. 21szer24mm-es lett és "felemás" Leletre ez van írva, h részben cystikus, részben szolid képlet. Képet is kaptam róla, feltöltöm. Az orvos azt mondta, h várjunk 2-3hónapot. ha eléri a 4-5cm-t, akkor műtét. De nem igazán tudta, h mi lehet ez. Ön szerint? Köszönöm válaszát!

        Dr. Fekete István válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem! Nem szeretnék találgatni,sokféle képlet lehet a petefészekben, némelyiknek van jelentősége, némelyiknek nincs. Az a javaslatom, hogy miután a petefészekben állandó változások zajlanak, ha a képlet nem okoz Önnek hasi panaszokat, tartsa be a kezelőorvosa javaslatait.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. október 18., 19:40; Megválaszolva: 2010. október 21., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: