• Mestruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok olyan problémám van hogy hat hónapja nem szedem a fogamzásgátlót mert a párommal kisbabát szeretnénk!!!De se teherbe nem esek de a menstruációm is hol van hol nincs!!Voltam hormon vizsgálaton és az is jó csak a testosteron szintem magas de nem sokkal!!!Mi lehet a baj velem kérem segítsen!!Köszönöm szépen

        Dr. Fekete István válasza a meddőség témában

        Gyakran előforduló probléma a "post pill amenorrhoeának " nevezett jelenség, ami azt jelenti, hogy a fogamzásgátló szedését követően azt abbahagyva a menszesz rendszertelenül jelentkezik. A háttérben az ovulatio elmaradása áll. Abban az esetben ha gyermeket is szeretne érdemes szakembert felkeresni, hogy némi segítséggel ismételten rendszeresen legyen peteérése.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. október 18., 18:22; Megválaszolva: 2010. október 21., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: