• mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Zsirai Doktor! Köszönöm válaszát a mióma kérdésemmel kapcsolatosan. A hiányzó információk a következők:42 éves vagyok, 2 gyermeket szültem,de a megváltozott családi körülményeim miatt lehet, hogy vállallnék még gyermeket. Kérném Önt, hogy az adatok birtokában szíveskedjék leírni, hogyan lehetne a miómától "megszabadulni"?Ön milyen módszert tartana hatékonynak, s az mivel járna? A gyermek vállalással kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy 42 évesen - és ilyen kórelőzményekkel - Ön javasolná-e a gyermekvállalást? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mióma témában

        Amennyiben operálható, akkor a miomát el kell távolítani. Ha nem javasolt, akkor jön szóba a mioma embolizációja, amiről a neten lehet keresni adatot. Kevés kórházban végzik és sokszor eredményes. Utána kell járni, hogy a lakóhelyhez közel hol csinálna ilyet. A peterfyszuleszet.hu oldalon erről is olvashat.



        Kérdés: 2010. október 17., 18:58; Megválaszolva: 2010. október 25., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: