• Petefészek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szia a kérdésem az lenne hogy elmentem nögyogyészhoz és vmi olyasmit irt hogy méhkürt petefészek heveny 21 én pedig mennem kell vér vételre vizelet éés ultrahanra.de olvastam hogy ha jol értettem meddö is valoszinű hogy lehetek:s és anyira féllek hogy nem lehet majd babám:dvagy most akár lehet nem is az a bajom mert sok a folyásom is.igazábol ez a tünet vagy minek is mondhatom ugy alakult hogy szedtem az utolso heti gyogyszert és megjött eléggé durván és a hasam is görcsölt nagyion de ez máskor is és nem is goglalkoztak vele akkor azt mondták h ez ezzel jár de nem mintha kézben vittek be .na mindeg yszal megjött és ugy hogy egyik nap volt aztán nem és 2 hétig igy volt.szval lécci nyugtas meg kérlek hogy mi lehet.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Tisztelt hölgyem! Sajnos a levele eléggé pontatlanul van megfogalmazva, kérem, pontosabban írja le, hogy mit követett mi, és hogy mi van pontosan írva az ambuláns lapjára, emellett a meddőséggel kapcsolatban sem igazán értem, hogy milyen szakvéleményt kapott.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 15., 08:24; Megválaszolva: 2010. október 15., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: