• lekötés után lehetek-e terhes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lassan 2 éve,hogy lekötöttek és most olyan az érzésem mint ha terhes lennék.A kislányomnál is megjött rendesen szoval nem ebböl gondolom csak többen megjegyezték hogy hiztam meg sürün megyek pisilni szoval félek hogy lehet az vagyok.Amikor a kislányomal terhes voltam aztis a 15 hetes terhesen tudtam meg.Szoval az lenne a kérdésem hogy elöfordulhat-e?Elöre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Deli Tamás válasza a lekötés utáni terhesség témában

        Tisztelt Kérdező! Igen, lehet terhes. 1 év alatt 200 petevezető-lekötésen átesett nő közül átlagosan 1 lesz terhes (Pearl-index 0,5), ezért ha gyanú van, végezzen terhességi tesztet és forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. október 13., 20:33; Megválaszolva: 2010. október 14., 22:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: