• Nőknél hogyan vehető észre a condyloma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr! Azt szeretném megtudni önöktől, hogy a condyloma szemölcs a nőknél ugyan olyan alakú formájú mint a férfiaknál? Páromnak condylomája van, igaz hogy nemi életet csak gumival élünk de félek hogy esetleg másképp is elkaphatom. A nyáron sajnálatosan sikerült egy nemi herpeszt is beújítanom ami úgy néz ki eltűnőben van. Rákszúrésen is voltam ami negatív lett, de tartok a fertőzéstől. Páromnak Wartec kenőcsöt illetve oldatot írtak fel de elég nehézkesen múlik. AZ egyik kérdésem az lenne, hogy a női nemiszerven a csiklóközelében a fehér apró pöttyök lehetnek kezdődő szemölcsök? Önök mit ajánlanának mit csináljak keressem fel újra az orvosomat vagy a wartec nevű kenöcssel kenegessem?? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a candyloma témában

        Tisztelt Kérdező! A szemölcs férfiban és nőben ugyanúgy néz ki. A fehér pöttyökről látatlanban nem tudom megmondani, micsodák, inkább megmutatnám nőgyógyásznak, mielőtt elkezdem kezelni magamat. Rossz hír: a condylomát okozó vírustól (HPV) az óvszer nem véd. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. október 12., 14:52; Megválaszolva: 2010. október 13., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: