• Fehér váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Az a problémám, hogy gyakran a hüvelyemből nagyon sűrű, fehér krémszerű váladék jön nem kis mennyiségben. Nem rossz a szaga, nem viszket, nem fáj, de nagyon zavaró, és szerintem ez nem természetes. 7 hónapja nem szedek fogamzásgátlót, nincsenek súlyproblémáim, ezeket azért írom le, hátha befolyásoló tényezők lennének. Illetve problémám még, hogy nincs rendszeres havi ciklusom még mindig a fogamzásgátló elhagyása óta. Meddig várjak még? Babát szeretnénk, ezért jó lenne nem hormonálisan orvosolni a problémát. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Hölgyem! Több lehetséges kórokozó szóba jön. A váladék eredete tenyésztéssel tisztázható, keressen fel nőgyógyászt. A ciklus szabálytalansága miatt is szükséges lenne az orvosi vizsgálat, tisztázni kell, hogy van-e peteérése.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 06., 08:45; Megválaszolva: 2010. október 07., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: