• én kérek ellnézést MERT...!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr!igaza van és nem magát hibáztatom és nem is megsértés volt a szándékom de nem csak önt kérdeztem meg virtuálisan és mindegyikük terhességről irt és , tesztet javasolt.nem nem vettem mivel az orvosom egyből még a reményt is elvette csak kezével vizsgált meg semmi több(na ezt is a netten olvastam hogyha valakinek hátrahajló méhe van annak később tapintható a terhesgége:)ember vagyok én is tévedtem akkor egyszeri és vissza nem térő folyásom volt,akkor amikkor írtam, egy pecsét sem több...:(fura ez az egész voltam én már felfázva így is úgy is stb.. de ilyet nem érzetem még 3 napig kívántam az energia italt ingerlékeny vagyok hol puffad a méhem hol nem néha kis csomó félét érzek a méhem közepén,de már az biztos hogy nem az a tünetek vannak így 3-4 hétre ahogy akkor volt....a párommal kapcsolatban:sem élő sem halott spermája nem volt a sperma vizsgálat ezt mutatta ki így az orvos nebido injekciót irt fel neki amit egy hónapja meg is kapott.2 hét múlva kell menni a következő adagért és 6 hét leteltével új vizsgálatok hogy javult e a tesztoszteron szintje és lett e életképes spermája..ENDOKRIN HYPOGONADIZMUS AZOOSPERMIA..nem kérhetem öntöl igy virtuálisan hogy teljes kivizsgálást nyújtson:)csak tanácsot kértem kérek és véleményt.az orvosomról meg annyit hogy ö küldőt el a meddőségi központba minket így lehet ezért sem merült fel benne a terhesség gondolta sem,mondtam neki a cisztát is mosolygót azt kérdezte tőlem mikkor a kezével vizsgált mit érzek ahogy tapogatót semmit kicsi nyomást és azt hogy pisilnem kell.)))))zárom soraimat mert a derekam kiszakad a helyéről:))) és elnézést kérek ha megsértettem volna!remélem hogy nem lesz gyulladásom a vérvétel nem mutat ki semmit és akkor majd az orvosom foghatja a fejét .))))))) mennem kell majd fogászatra egy rossz foggal. remélem ez nem befolyásolja hogy megjön e az ember lányának vagy sem. vagy 1- napra....))))ez nem okoz beágyazódási tüneteket:)))de a hajam hullik ez idegtől van a stressz:-öl :)))legyen szép napja várom válaszát jo volt pötyögni magával majd ha valami van írok még :)))

        Dr. Deli Tamás válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező! Remélem, eredményes lesz a kezelésük és sikerül a teherbe esés. Minden jót, jó egészséget kívánok, remélem, legközelebbi kérdése már egy megfogant terhességgel lesz kapcsolatos :) Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. október 03., 21:47; Megválaszolva: 2010. október 11., 16:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: