• Mi lehet a baj? Fáj és viszket a hüvelyem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet Dr. Nő! Fáj és viszket a hüvelyem, fájni általában aktus után szokott. Ez egy hete van az a baj h most megvan a vérzésem úgyhogy orvoshoz sem tudok elmenni még. Mi lehet a bajom?

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Gombás és bakteriális fertőzés egyaránt lehet. Ha elmúlt a vérzés vagy keressen fel nőgyógyászt vagy megpróbálkozhat otthoni gombaellenes kezeléssel, pl. Canesten kombival. A ciklus végén viszketéssel jelentkező panaszok legtöbbször gombás eredetűek.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. október 03., 19:24; Megválaszolva: 2010. október 05., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: