• mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az uterus állományában az egyik lelet szerint a hátsó falban, bal oldalon, a másik lelet szerint első falban a corpusban intramuralisan, a cavumot dislocalo 53 mm-es myomagöb látható. Ennek szomszédságában a fundusban egy 20 mm-es myomagöb is látszik. Emelett IBS-em van, s mostanában fájdalmas a mentruációm is, nagyon erős alvadékos vérzés, görcsölés, amitől az egész alhasam és a derekam is fáj. A nőgyógyászom azt mondta, ha műteni kell, akkor szinte biztos, hogy a méhemet is el kell távolítani. Érdeklődöm, hogy van-e más lehetőség, mert a műtétet nagyon nem szeretném. Ön mit ajánlana?

        WEBBeteg szakértő válasza a mióma témában

        Van mioma embolizációra lehetőség. erről a péterfyszülészet honlapon olvashat. A lényeg, hogy van más megoldás is, de persze tudni kellene hogy hány éves, meg hogy áll a gyermek problémájkkal. Szóval ennéál jobb tanácsot egyelőre nem tudok.



        Kérdés: 2010. október 01., 22:29; Megválaszolva: 2010. október 13., 18:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: