• T. Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnap nőgyógyászati rákszűrésen azt irta az oros az ambuláns lapomra hogy 12h -nál bepontozodás látható. Szeretném megkérdezni hogy mit jelent ez?Ez valami nagyon rossz diagnózis?ugye ez nem azt jelenti hogy kezdődő méhnyakrákom van?Kérem önöket nyugtassasnak meg valamivel mert azota is nagyon aggódom és amig megjön a rákszűrés eredménye kb:egy honap én azt nem bírom ki!!Még soha nem volt ilyen jellegű problémám se betegségem.

        WEBBeteg szakértő válasza a méhnyak, méhnyakrák témában

        Kedves Kérdező! Ez nem jelent semmi rosszat. A méhnyak hámjának apró, jóindulatú elváltozása, ami legtöbbször gyulladás következménye és kezelés hatására vagy spontán megszűnik.



        Kérdés: 2010. október 01., 14:11; Megválaszolva: 2010. október 18., 08:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: