• érdekes a net is meg az orvos is mást mond:(

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        # * o fertözés flfázás hormonális probléma? - Orvos válaszol Súgó Tisztelt Doktor úr! a következő lenne a problémám,múlthéten hétfőtől péntekig görcsöltem höhullámjaim voltak fejfájás levertség és érzékeny mellek ,pénteken meg is jött ami vasárnap délután el is mult azotta erös derék és alhasi fájdalmaim voltak a bal oladli petefészkembe nyilallt a melleim érzékenyek de nem feltűnően!azota egyfolytában a feszülés és a nagy has érzés mellett mindig úgy éreztem meg fog jönni a menzeszem...most egy hérte rá sem ujra mestruálsá sem más de kezd egy pici folyásom lenni ami nem szagos és fehér átlátszó kicsi alhasi "méhembe nyomást érzek! azt mondják a családtagok lehet terhes vagyok de van egy problémám a férjem magtalan és hormon injekciót kapott 3 hete vagy vannak csodák és teherbe estem?:))!. a fejem két napja fáj délutánonként ,és mintha híztam volna fölég ott alul! mitől van volt ez a 2 heti vajúdás?felfázás?gyulladás?terhesség? 2010-09-26 22:07 Tisztelt Kérdező! Végezzen terhességi tesztet és mindenképpen forduljon orvoshoz is, hiszen akár méhen kívüli terhes is lehet. Hasonló tünetet okozhat egyébként petefészekciszta is, annak megállapítása is orvos feladata. Üdvözlettel, EZ VOLT A VÁLASSZA!MA REGGEL VOLTAM AZ ORVOSNÁL AKI -BE N FESLEM MERÜLT A TERHESSÉG GONDOLATA SEM,MEGVIZSGÁLT KÖZÖLTE ÉP PETE VEZETÉKEIM VANNAK BIZTOS FELFÁZTAM HISZ EZ......!!! TIPIKUS FELFÁZÁSI TÜNETEK!NEM BEÁGYAZÓDÁS MEG TERHESSÉG MEG BLA BLA AHOGY AZ ÖSSZES INTERNETES OLDAL ÍR AZ ILYEN TÜNETEKRŐL!!!LABORBA KÜLDŐT DE NEM AZÉRT MERT LEHET TERHESSÉG HANEM MERT A GYULLADÁSRA KÍVÁNCSI HOGY ÍRJON E FEL GYÓGYSZERT VAGY SEM !:((! AMIKKOR A CISZTÁT KÉRDEZTEM TŐLE MOSOLYGOTT.ÉRDEKES MERT VOLTAM MÁR FELFÁZVA DE AKKOR NEM VOLT ILYEN MAX HA PISILTEM MAJD KI AKARTAM A HÚGYHÓLYAGOM SZAKADNI FÁJT ÉS BÜDÖS FOLYÁSOM VOLT ENNYI!AKKOR TUDTAM FELFÁZTAM.MOST MINDENKI ÖNNEL EGYÜTT TERHESSÉG GYANÚJÁVAL REMÉNYT ADTAK VOLNA NEKEM DE A NÖGYOGYÁSZAOM KÖZÖLTE EZ TIPIKUS FELFÁZÁS JELEI AZ HOGY 4 NAP HELYET 1-T VAN MEG A SZÉDÜLÉS A 2 HÉTIG TARTÓ MENSTRUÁCIÓS ÉRZÉS STB... AMÚGY MA MÁR VAN FOLYÁSOM ÉS ÁLLANDÓAN PISINEM KELL.:))FURCSA ÉS KELLEMETLEN EZ AZ EGÉSZ.MAJD A LABOR KI MUTATJA A SEMMIT!AMÚGY !MINDEN 2. EMBER MEGFÁZOTT VAGY VÍRUSBA VERGŐDIK:)))AHOGY MOST MÁR SAJNA ÉN IS KÖHÖGÖK DE A TÖBBI VELE JÁRÓJÁT. 2 NAP ALATT KIHEVERTEM !AMÚGY LEHET REMÉNY ABBAN HOGY A FÉRJEMNEK LESZ VALAHA ELŐ ÉLETKÉPES SPERMÁJA ?ETTŐL A TESZTOSZTERON INJEKCIÓTÓL?:( ÉS LEHET GYEREKÜNK?!VAGY AKINEK SEM ÉLŐ SEM HALOTT SPERMÁJA ÉS A TESZTOSZTERON SZINTJE ALACSONY AZ VÉGKÉP MAKKTALAN MARAD:? ÉN MEG GYERMEKTELEN?:(((??? VÁROM VÁLASZÁT!!HOGY MIÉRT VAN EZ A KAVALKÁD? EZ A ÁLL TERHESSÉG?:)) ÉS LEHET E.......???

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás, görcsölés, hőhullám, teherbeesés témában

        Tisztelt Kérdező! 1. Válaszából nem derül ki, végül is vett-e és csinált-e terhességi tesztet a patikában. A vizsgáló orvos kompetenciája eldönteni, hogy ő indokoltnak tartja-e közpénzből elvégezni a terhességi tesztet, de ha nem súlyos a helyzet, hiába próbálja megspórolni a beteg a teszt árát, végül mégis kénytelen lesz a patikában megvenni és otthon elvégezni. Ebben egyébként Önt sem kell semmiféle orvosi pro vagy kontra véleménynek meggátolni. 2. Internetes válaszadás során én pusztán és szó szerint azokra az információkra kell hagyatkozzak, amit nekem leírnak. A beteggel nem találkozom, nem vizsgálom, nem ultrahangozom, nincsenek laborleleteim, ezért nem véletlenül írtam, hogy forduljon orvoshoz. Ha az Önt vizsgáló kolléga mondott valamit, azt nyilván a panaszok, tünetek, vizsgálati leletek szintetizálása után mondta felelősséggel, ezt semmiféle virtuális kapcsolattal nem kívánom felülírni. De: 3. Azt írja, állandóan pisilni kell és folyása van. Ezt legutóbb még nem írta. Ez valóban húgyhólyaggyulladásra és hüvelygyulladásra utal. 4. A partnere leleteit, spermiogramját, hormonszintjeit otvosi szempontból értékelhető formában és részletességgel egyáltalán nem ismerem, így erre vonatkozó kérdéseire válaszolni nem tudok. Üdvözlettel,


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. szeptember 30., 10:46; Megválaszolva: 2010. október 03., 07:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: