• Kisbaba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A férjemmel már fél éve probálkozunk, de még nem sikerult teherbe esnem. Mit tudnék tenni, hogy teherbe essek? Esetleg milyen tablettat szedjek, milyen teat igyak. Barmit megtennenk hogy vegre kisbabank lagyen.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Mindkettejüknek el kellene menni meddőségi szakrendelésre. Nagyon sok ok állhat a háttérben, kár lenne még tovább várni, kezdjék el a kivizsgálást, mert mind andrológiai, mind nőgyógyászati meddőségi vonalon számos lehetséges ok állhat. Kb. egyforma arányban van propbléma a nő és a férfi oldalán, ezért szükséges, hogy mindkettejüket vizsgálják.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 28., 21:09; Megválaszolva: 2010. szeptember 29., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó