• Segítség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Az a helyzet,hogy éjjel dolgozom és nappal suliba járok,így nemigen tudok orvoshoz járni.Legutóbb a nőgfyógyászom laborvizsgálatot kért,melynek eredményável már nem tudok visszamenni hozzá.Vizeletvizsgálatot kért.Alábbiakban leírom azokat az eredményeket,merllyek eltérnek a referenciaértéktől.Kérem írja meg nekem,hogy ezek mire utalnak.LEU víz:500,00 leu/ul .ASC ascorbinsav:0,20 g/l Üledék FVS Víz:35,00 sejt. Válaszát előre is köszönöm!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati betegségek témában

        Sajnos önmagában ezek a leletek még konkrét diagnózis felállításához nem elegendőek, szükséges lenne a nőgyógyászati vizsgálati lelet eredménye is, és hogy mi volt az Ön panasza.Ha súlyosabb panaszról van szó mindenképp keresse fel nőgyógyászát, akár szabadság terhére is.

        Dr Szilvási Ferenc nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-03-20 19:34:04; Megválaszolva: 2011. július 27., 16:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: