• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        duphastont szedek mert egy fél évig nem mesiztem és kisbabát szeretnénk.tényleg ennek szedése mellett teherbe lehet esni?fél évig nem volt mesim.elso doboz után meg is jott.most kezdtem el 5napja a másikat.milyen esély van ettol a teherbe esésre?egy aggodo anya!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        A Duphaston szedhető teherbeesés esetén is, a terhesség kialakulásának esélyeit nem rontja, sőt a sárgatesthormont pótolja, ami-bár nem írja- de gondolom az ön esetében probléma lehetett.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 25., 11:46; Megválaszolva: 2010. szeptember 27., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó