• Elmaradás és teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Íme az előzménye a "ég mindig kimarad. Csináltam tesztet tegnap, miután haza értem kb fél6kor este, amely negatív lett. Az volt a teszten, ha a vérzés kimaradása után csináljuk, akkor bármikor el lehet végezni a tesztet. Én lassan cisztára gyanakodom, vagy valami hasonlóra. A hasam nem fáj, mint kiderült azért fájt mert a nagy izgulásba be volt húzva a hasam és hosszútávon megerőltettem a hasizmom. Azóta nem feküdtem le a barátommal. 7 éve van meg és mindig rendszertelen, de ennyire csak az első években volt. " levélnek: Augusztusban megjött a menstruációm és az utolsó napján a barátommal lefeküdtünk. Használtunk óvszert. Nekem ez volt az első alkalom. Nőgyógyásznál nem voltam még, soha. Azt tudom, hogy nekem nem lenne egyszerű felírni gyógyszer, mert veserendellenességem volt kis koromba, amit kontrollálnak. Szeptember 8.án kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Előtte lett vizeletem víve az orvosnak aki a vesémet kontrollálja. Kérdésem részben ő ott láthatja, hogy terhes vagyok-e? Nem jött még most se meg, és annyi a panaszom, hogy lent a hasam érzem, hogy húzódik és tompán fáj, de ez el szokott múlni.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves hölgyem! Ha a terhesség kizárva, valóban szóba jöhet még számos eltérés, funkcionális ok, ami a hormonszintek eltérést jelenti, petefészek ciszta, belgyógyászati ok, fogyás, stb, Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, mert a probléma oka csak vizsgálat segítségével tisztázható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 22., 19:50; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: