• Mitől késhet a menstruációm?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Nagyon aggódom amiatt, hogy terhes lehetek. A barátommal általában az egész aktus alatt védekezünk, de múlt hét előtti vasárnap hajnalban körülbelül 2 percig óvszer nélkül szeretkeztünk, utána nem folytattuk, és nem is élvezett el. A menstruációm általában pontos, 28 naponta szokott megjönni. Júliusban 26-án, augusztusban 23-án, most pedig 18-án kellett volna megjönnie, de még nem történt meg. Tehát már 3-4 napja késik. A véleményét szeretném kérni, valamint, hogy mennyi esélye lehet a terhességnek! Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem! Van esélye a nem kívánt terhességnek, de pontosat mondani nem tudok, mert nem lehet. Csináljon tesztet, ebből kiderül, hogy van-e oka aggodalomra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 21., 17:43; Megválaszolva: 2010. szeptember 22., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: