• Menszesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor úr Nekem egy olyan kérdésem lenne ?hogy engem agusztus 16-án megmütöttek a lábbammal és mostmár és mostmár a 35 napja inekciozom magam a clexane 4000 NE/0,4ml (40mg) inekcioval. És azt szeretném tudni hogy ez befojásolja e a menstruáciot? Mert sajnos már meg kellett volna jönni és még nem jött meg a multhonabban agusztusban 18-án volt meg és a férjemmel csak egyszer voltunk azóta eggyütt mert sajnos a lábbam miatt nem egyszerü de ez az eggyüttlét és szeptember 10-én volt elkébzelhetö hogy terhes vagyok ? De viszont amikor megkellett volna jönnie 16-án azóta egy sürü folyásom van ami eddig nem volt.Ha tud kérem válaszoljon

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem! Ha nem védekezett, lehet terhes, lehet, hogy amiatt késik, ezért csináljon tesztet az aktus után 14 nappal. A trauma, a stressz is okozhatja a késést a lehetséges terhességen kívül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 20., 08:05; Megválaszolva: 2010. szeptember 21., 15:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: