• Hüvelygomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Antibiotikumot kellett szednem egy mandulagyulladás miatt és rá 1 hétre viszkető, égő érzésem van a hüvelynyílásnál és a szeméremtesten.(Valószínű h legyengített a gyógyszer). A gond az h időközben megjött a menstruációm is és ilyenkor nem használható kúp vagy Canesten.Még sosem volt hüvelygombám így nem vagyok járatos a témában :S Mit tud ajánlani h csökkenjenek a tünetek?Feltétlenül fontos elmenni vizsgálatra?Az igazság az, hogy félek elmenni orvoshoz, mert szeretnék megint antibiotikumot szedni. Válaszát előre is köszönöm! Kata

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kata! A leírás alapján valóban gombás fertőzés valószínű. A Canesten kombi recept nélkül kapható, próbálja ki, ha elmúlt a menses. Ha 1 hét alatt nem javul, indokolt nőgyógyászt felkeresnie. Legközelebb antibiotikum szedése alatt használjon Gynophilus Protexint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 22:05; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: