• cysta:okozhat-e szédülést, lehet-e vele teherbe esni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KÖSZÖNÖM A VÁLASZT:MEGSZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY CYSTÁVAL LEHET E TEHERBE ESNI?SZÉDÜLÉST OKOZHAT E? 64X44ES A CYSTÁM VAN A BAL OLDALI OVÁRIUMBA SPREKTUMOKAT TARTALMAZ VALOJÁBA MIT JELENT A SPREKTUM?KÖSZÖNÖM

        WEBBeteg szakértő válasza a témában

        Tisztelt Kérdező! Kérdéseire sorban a válaszok: 1. Igen. 2. Igen, ha már vérzik a hasüreg felé, de akkor sürgős műtét lehet szükséges, ha ilyen panasz van, haladéktalanul forduljon orvoshoz. 3. Sprektum szó szerintem nem létezik, spektrum igen, de ciszta azt sem szokott tartalmazni. Ha esetleg septum a szó, az elválasztó sövényt jelent az orvosi nyelvben. Üdvözlettel,


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 13:48; Megválaszolva: 2010. szeptember 22., 22:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: