• Női rendelleneség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot doktor/doktornő! Nálam pár éve ,,uterus bicornis unicollis"-it állapítottak! Az lenne a kérdésem,h lehet-e valaha gyerekeim,vagy mit lehet tenni,meg ilyesmi?Mert nagyon szeretnék egészséges gyerekeket! Meg,h ezt állaították meg lehet-e annak köze,ahoz,h nem rendszeres,rengeteget késik a mensesem,v ez minek tudható be? Köszönöm,h van ilyen lehetőség Önöknél,meg a válszukat mielöbb!

        Dr. Boros Miklós válasza a méh témában

        Kedves Kérdező!Valóban nehezebb teherbe esni,de főleg kihordani.Konkrét választ csak laparoszkópos és hiszteroszkópos vizsgálat után lehet mondani.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. szeptember 15., 12:46; Megválaszolva: 2010. szeptember 17., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: