• Indokolt-e orvoshoz fordulnom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Jelenleg 9 napja késik a menstruációm. Azért aggasztó a dolog, mert ez korábban nem volt rám jellemző. Csináltam egy terhességi tesztet egy hetes késés után, ami negatív lett. Amikor meg kellett volna jönnie, akkor jelentkeztek a szokásos menstruáció előtti tüneteim (idegesség, szédülés, gyakrabb éhségérzet), de mára már ezek is elmúltak. Azt olvastam, hogy egyszeri menstruáció kimaradás esetén még nem kell orvoshoz fordulni, a párom is türelemre int. A terhesség esélye nem túl nagy, de nem kizárható.(Egy együttlétünk volt a "hivatalos menstruáció " előtt 9 nappal, amikor nem védekeztünk) Ön indokoltnak tartja-e orvos felkeresését? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció kimaradása témában

        Tisztelt Kérdező! Ha a friss terhességi teszt negatív és semmi panasza nincsen, felesleges orvoshoz fordulni. Ha a következő menses sem jön meg, vagy panasza jelentkezne, forduljon orvoshoz. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. szeptember 13., 16:59; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 20:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: