• Kevés menstruációm van, lehet terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Nő/Úr! azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a menstruációm késet 5 napot, mely nálam azt jelenti, hogy a ciklusom 24 és most 30 napra jött meg. A menszi előtt jelentkeztek nálam terhességre utaló jelek pl: hányinger, émelygés, gyomorégés kívánósság majd később mellfeszülés és fájás ,néha fejfájás és derékfájás. Attól a naptól számítva 2 napot hogy meg kellett volna jönnie csináltam tesztet mely negatív lett. most jelen pillanatban meg van de nincs annyi, a gyomorégés az émelygés a "nagy" mellek még mindig vannak. Mi tévő legyek? Vajon terhes vagyok? Vagy mi a bajom van? válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel tímea

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Tímea! Ha a menses a szokásostól sokkal kevesebb, akkor valóban lehet beágyazódási vérzés, de ha a teszt negatív, akkor nem erről lehet szó, esetleg még egy tesztet csinálhat a saját megnyugtatása végett. A tünetek oka sokféle hormonális eltérés lehet, egy nőgyógyászati vizsgálatra érdemes bejelentkeznie, ha a tünetek tartósan fennállnak.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. szeptember 13., 11:22; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 08:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: