• Mi lehet a baj? Fájdalmas az aktus első 10 perce

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor! Elég intim kérdéssel fordulok Önhöz. Egy éve vagyok együtt a párommal, rendszeres nemi életet élünk, előtte egy évvel kezdtem el szedni a fogamzásgátló gyógyszerem. Nemi életünk elején minden rendben volt, azonban kb. másfél hónapja kűzdünk azzal a problémával, hogy számomra fájdalmas az aktus, illetve nem végig, csak az első 10 perc. Az utolsó 2-5 percben már elmúlik.Ez a fájdalom a hüvely elején jelentkezik a csonthoz közel.Próbáltuk orvosolni sikosítóval a problémát de akkor is fáj. nem tudom mit tegyek, egy-két alkalommal nincs probléma de nagyon ritka. Kérem válaszoljon.

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Hölgyem! A hüvely szárazságán kívül még gyulladás, petefészek ciszta, endometriosis, stb. is okozhatja az aktus alatti fájdalmat. Mielőbb forduljon nőgyógyászhoz!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. szeptember 12., 17:29; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: