• nögyögyaszati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur .szeretném tudni a kemoterápián átesett férjem hordozhatja-e a hpv virust.konizácios eredményem diszplazikus változást mutat.,elöreláthatolag ez a folyamat megtud-e szüni e rész kimetszésével vagy a virus jelenléte tovább rombolja s teljes szervi eltávolitásra van szükség van-e rá példa h.igy megszünik .A hat darab mintábol kettö tartalmazott eltváltoyást.oldalszélek egészen szabadok.küszönettel KATI

        Dr. Deli Tamás válasza a HPV vírus témában

        Tisztelt Kati! 1. Férje hordozhatja a HPV-t. 2. A kimetszés és utána az immunrendszer együttes hatására a vírus eltűnhet, erre számos példát látunk nap mint nap. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 15:44; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 22:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: