• Menstruációs problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Ismét szeretném megköszönni a válaszát és most megnyugodtam,hogy lehet kisbabám.Igaz a nőgyógyász is azt mondta,hogy igen.Akkor én elmentem egy cukorterhelésre és az eredménnyel nem volt semmi probléma.Akkor írta fel a nőgyógyász azokat a gyógyszereket.Utána egy injekciós kezelést is ajánlott,de sajnos azt nem vettem fel,mert el kezdtem dolgozni és onnan nem bírtam elmenni.Elég lesz az ha a nőgyógyász által felírt Clostilbegyt valamint Stadamet tablettát újra felírja és azt beszedem?Abból hány kúrát kellene beszednem?Mivel Szolnok megyei vagyok és most keresek olyan központot ahol ezt a vizsgálatot el tudnák rajta végezni.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pco témában

        Kedves Hölgyem! Nem lehet előre megjósolni, hogy a petefészkek beindításához elég-e a Clostilbegyt, előfordul, hogy FSH hatóanyagú injekció nélkül nem alakul ki a peteérés. Azt megmondani, hogy hány ciklus kell vagy lesz, sajnos szintén nem lehet előre. azt tanácsolom, hogy keresse fel Debrecenben Dr. Sápy Tamás meddőségi specialistát, forduljon hozzá bizalommal, őszintén merem ajánlani, az egyik legjobb az országban, és a PCO az egyik fő szakterülete. Másodsorban, tudom, hogy nem lehet kívülállóként megítélni, de higgye el, hogy inkább érdemes táppénzre menni a stimulációs kezelés alatt, és a hatékonyabb kezelést választani, ha ezt javasolják, a munkát pedig ilyenkor másodrangúnak tekinteni, még ha bármit is szólnak, egy kisbaba mindenért kárpótolja. Nagyon drukkolok, majd írjon, hogy mi volt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 15:03; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: