• Menopauza és gyogyszerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nö!Kérdésem a következö lenne:Rendszertelen a vérzésem az utolso csk 3 napig tartott inkább csak pecsételés volt.Voltam preventív kivizsgáláson,azt mondta az orvosom ugy néz ki leeht következöleg már meg se jön.Az egyik petefészkem ugy néz ki mint ami elsorvadoban van,a másik alig produkált valmit azért a semmi jellegü pecsételés.Höhullámaim vannak, bizonytaln érzések,fejnyomás,idegesség ami a hormonális változásokra is foghato de nem minden.A petefészken pici cisztákat talált amik szerinte ilyen korban már átlagban vannak.Azonkivül a méhen pici adenomot aqmivel még nem kezdene semmit.Gondolkodott a hormonális kezelésen de ellenérvei vannak mert vérnyomásra szedek Carvedigammát naponta 1x,1.foku vérny.Plusz sajons ebben az évben találtak nílam cukor 2-es típust amit Galvus gyogyszerrel kezelnek.Naponta egyszer.Itt az eredmények jok.Azt mondja az orvosom nem szivesen adna szintetikus gyogyszert mivel eléggé eresek a lábaim is és nehogy tobb kárt okozzon mint hasznot a gyogyszerezés./Remélem érthetöen fogalmaztam de A kifejezéseket amit az én doktornöm használt probáltam leforditani szlovákbol magyarra/Köszönöm a választ.Tisztelettel

        Dr. Deli Tamás válasza a menopauza témában

        Tisztelt Kérdező! Érdeklődéssel olvastam kórtörténetét. Várom kérdését (eddig kérdést nem tett fel). Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 12:54; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 22:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: