• Mit tegyek még

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném még megtudni hogy mostanában fájogat a méhem nél nem tul erös és nem is annyira fáj de néha be fájdul kis fájdalom. Meg aztis szeretném megtudni ,hogy miért viszketet nekem oda lent odabent de már elmult most mi lesz. Köszönöm elöre is a vála szát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves hölgyem! A méhtáji fájdalom oka lehet felszálló hüvelygyulladás, ennek következtében kialakuló kismedencei gyulladás, de akár a beleket érintő elváltozás is lehet. Egy rutin nőgyógyászati vizsgálatot mindenképp javasolnék. A hüvelyviszketést, ami elmúlt, valószínűleg egy spontán gyógyuló gombás fertőzés okozta.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 09:53; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: