• Babát szeretnénk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr Májusban kaptam meg az utolsó depo pro.. inekciót és eddig még nem jött meg, viszont lassan 2hete reggelente szédülök hányingerem van. Csináltam terhességi tesztet de az negatív lett. Ennek ellenére lehetek terhes vagy más gondom lehet? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem! A teszt az aktus utáni 14. naptól mutatja ki a terhességet megbízhatóan általában. Ha nem telt el még ennyi, új teszt szükséges. A szédülés és a hányinger fertőzés, hormonális ingadozás, vérnyomásprobléma, neurológiai probléma, stb. jele is lehet. A menseszavar orvosi vizsgálatot igényel, tehát akár pozitív a teszt, akár negatív, nőgyógyászt keressen fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 09:37; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: