• Üdvözlöm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Deli Tamás! Az elsö levelemre ezeket a tanácsokat kaptam öntöl: Leirás alapján a legvalószinübb az ún.poliszcisztás ovárium betegség fennálása. mely hasonó ultrahangképet és rendellenes menseseket okozhat. Ezzel érdemes nőgyógyász vagy belgyógyász endokrinológus szakemberhez fordulni (beutalót nőgyógyásza vagy háziorvosa is adhat), ahol friss laborvizsgálatokat végeznek (hormonszintek, terheléses vércukor-, esetleg inzulinvizsgálat). A kezelés a vizsgálatok eredményétől, illetve az Ön családterveitől is (kíván most terhességet vagy nem) függ. Azt szeretném megkérdezni hogy ön esetleg ne e tudná nekem ezeket a vizsgálatokat megcsinálni és ha esetleg igen akkor hol tudnám önt személyesen is felkeresni. Köszönettel Mokánszki Anita

        Dr. Deli Tamás válasza a szakelláttás témában

        Tisztelt Mokánszki Anita! El tudnám végeztetni ezeket a vizsgálatokat, azonban jelenleg nincs kapacitásom felvállalni azon betegek ellátását, akik az "Orvos válaszol" rovaton keresztül megkeresnek, kérem, ezért ne haragudjon meg. Mivel egyáltalán nem ritka vizsgálatokról van szó, bármely nagyobb kórház, klinika endokrin szakrendelésén keresztül megrendelhető a vizsgálat, sőt, szerintem városi eü. intézményeken keresztül is. Érdemes megkérdezni háziorvosát, területileg Ön hová tartozik, illetve miről van szó, és lehet, hogy már ő is leveszi Önnek a vért, vagy a megfelelő helyre utalja. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 08:13; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 22:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: