• Állandó alhasi fájdalom.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr!A problémám 2 hónapja kezdődött. elküldöm a hőmérsékleti görbéimet így nem kell annyit írnom.http://ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e33a543c5fce_100703_100810_1283644800_.png , http://ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e33a543c5fce_100811_100905_1283644800_.png. Alhasi fájdalmaim, görcseim vannak a derekam majd leszakad. Hol a jobb hol a bal oldalon fáj van amikor az egész alhasam. Erős hányingerem van,és égő érzés az alhasban. A legutóbbi menzim csak 1,5-2 napos volt erős görcsökkel és alvadt vérdarabkákkal.A hasam olyan kemény volt mint egy focilabda. Sohasem görcsöltem a menzim alatt. Az alhasi fájdalom az folyamatosan jelen van hol tompán hol meg hirtelen görcsszerűen tör rám. Olyan mintha egy súly nehezedne a méhemre.Terhesség kizárva.Orvosnál nem voltam még (nem részletezem miért). De végre kedden oda is eljutok. Amúgy évente mindig megyek rákszűrésre aminek az ideje most járt le.Azt szeretném tudni hogy mi bajom lehet? Egy kicsit félek nehogy valami komoly legyen. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a alhasi fádalom témában

        Tisztelt Kérdező! Ha a terhesség valóban biztosan kizárható (mert pl. nincsen szexuális kapcsolat), a következő lehetőségeket kell orvosának kizárni: petefészekciszta, -daganat, myoma, petefészekgyulladás, alhasi összenövések, vakbélgyulladás, gyulladásos bélbeteghség, húgyhólyagbetegség (gyulladás, tumor stb.), endometriosis stb. Szerintem mielőbb keresse fel orvosát. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. szeptember 05., 16:51; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 18:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: