• Rendszeretlenül meg jövö mestruácio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mioza szültem elég össze vissza jön meg a mestruáciom- Utoljára 07 10 én jöttmeg és 07 15 én multel azota nem jöttmeg ha most terhes lennék hogytudnám meg hogy az vagyok azon kivül már orvosnál is voltam de ö nemmondot még semmit. Mit tegyek Válaszát sürgösen várom,

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves hölgyem! Az ilyen szabálytalan ciklusnál az utolsó aktus utáni 14. napon lehet leghamarabb tesztet csinálni, vagy ha terhességre van gyanú., akkor nőgyógyászati vizsgálat, vér béta-HCG szintjének ellenőrzése javasolt. A terhesség 4-6. hetétől ultrahanggal is látható az embrió. A szülés után a menses nem azonnal áll be, többször néhány hónap szükséges a rendezéshez. Ha nem terhes, akkor gyógyszerrel van lehetőség a vérzészavar rendezésére.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 04., 15:37; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 12:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: