• Miért nem tudok teherbe esni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        peldul a 8 . honap igy zajlot 13 n meg jot azt koveto 10 nap is voltunk egyutes esra koveto 5 nap mulva is es ra 2 napra meg jot. a mentruacios napok 3 napig zoktak tartani.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem! Vezessen menszesznaptárat, és ezzel keressen fel nőgyógyászt, szükség van fizikális nőgyógyászati vizsgálatra, ciklusdiagnosztikára, illetve ultrahangra is, ezek eredményétől függően további vizsgálatok is szükségesek lehetnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 01., 13:15; Megválaszolva: 2010. szeptember 02., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: