• Orgazmus okozta mensturációs fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy menstruációs cikluson belül csak maximum 5ször lehet önkielégítenem,mert ha többször csinálom,akkor a vérzés ideje alatt nagyon rosszul vagyok. Kibírhatatlanul fáj a hátam, és hányok. Ha 5ször vagy annál kevesebbszer csinálom,akkor semmi bajom. Mitől van ez? Van erre megoldás? Egy 16éves lány

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves 16 éves lány! Szerintem pusztán véletlen az összefüggés, csupán arról lehet szó, hogy hol fájdalmasabb, hol kevésbé fájdalmas a mensesed. Szedj fájdalomcsillapítót és görcsoldót, B6-ot, ha legközelebb menstruálsz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 31., 19:22; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: